50 000 гривень за нестягнення податкових боргів – ДБР затримало львівського податківця

06.01.2021 09:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Стопкор

Слідчі ТУ ДБР у місті Львові затримали заступника начальника одного з відділів ГУ ДПС у Львівській області після одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст.368 КК України).

Читайте також

Львівські прокурори обвинувачують волинського поліцейського у отриманні 3 000 доларів США неправомірної вигоди
На Львівщині керівник підрозділу Держприкордонслужби вимагав гроші з підлеглих
Так мало не бере: у Львівській області прикордонник відмовився від 500 грн

За даними слідства, посадовець вимагав 50 000 гривень за невжиття заходів щодо стягнення податкових боргів, пише - Стопкор.

5 січня 2020 року податківця затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання частини неправомірної вигоди в сумі 20 000 гривень.

Наразі тривають обшуки за місцем роботи фігуранта, а також перевіряється причетність інших службових осіб з числа керівництва Головного управління ДПС у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Оперативний супровід здійснює УСР у Львівській області ДСР Нацполіції та процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Стопкор