У Бучачі діти змагалися у складанні кубика Рубика

06.01.2021 16:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

У Бучачі провели змагання серед дітей на складання кубика Рубика - Чемпіонат Cube Fest. Участь взяли 28 школярів. Ініціювали проведення змагань Бучацька ліга старшокласників, зокрема куратор - Оксана Гойда та відділу культури, молоді і спорту. Головою журі була керівниця районної державної адміністрації Олена Кравчук. Вона привітала усіх дітей та сказала, що горда за молоде, талановите молоде покоління та нагородила переможців кубками, медалями, грамотами, а також подарувала їм символічні горнята. Також подяки  отримали головний суддя, представник Всесвітньої асоціації кубика, консультант заходу -  Степан Джурило та судді - Денис Гайнецький.

«Завданням заходу було виявити та підтримати дітей, що володіють високими інтелектуальними здібностями, зацікавити школярів до складання кубика Рубика. Учасники показали неймовірні здібності і були задоволені, що отримали змогу поділитись своїми вміннями та навчитись чогось нового», - розповідає організаторка змагань Оксана Гойда.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews