5 речей, які ніколи не перестануть подобатися чоловікам в жінках

07.01.2021 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Як би не змінювалися стандарти краси і привабливості, є кілька жіночих якостей, які незмінно викликатимуть захоплення серед чоловіків.

1. Інтелект

Стосунки не обмежуються спальнею і сніданком. З жінкою має бути цікаво і не нудно. Завжди має бути про що поговорити, що обговорити, про що посперечатися.

2. Почуття гумору

Гарне почуття гумору моментально викликає симпатію оточуючих. Навіть зовсім незнайомих людей… Чоловіки особливо цінують дівчат, які можуть змусити їх щиро посміятися. А якщо вона вміє жартувати і на табуйовані теми, то ціни їй немає.

3. Доглянутість

Не менше значення має те, як виглядає жінка. Справа не в ідеальних рисах осіб, а в тому, як вона до себе ставиться. Чоловікам подобаються дівчата, яким не все одно, як вони виглядають. Які доглядають за собою: роблять манікюр, укладку волосся, легкий макіяж. Які мають почуття стилю.

4. Пристрасть

Пристрасть повинна бути у всьому: і в роботі, і в стосунках. Палаючі очі жінки – це те, за що чоловіки готові боротися до переможного кінця.

5. Ніжність

Ніжність і м’якість – якості, якими володіють тільки воістину жіночні дівчата. А жіночність – це те, що чоловіки цінують найбільше.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком