COVID-19 забрав життя ще одного тернополянина

08.01.2021 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

За попередню добу коронавірус забрав життя тернополянина. Вік загиблого - 72 роки.

Як повідомляє ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України», за попередню добу лабораторно підтвердили 101 новий випадок COVID-19. Відтак станом на 8 січня в області на коронавірус захворіло 4919 осіб, 477 випадків - летальні (3 випадки жителі інших областей). Одужало 31332 особи.

Додамо, що в Україні розпочали діяти нові карантинні обмеження. В період з 00:00 8 січня 2021 р. по 00:00 25 січня 2021 р. в країні забороняється: приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень, замовлень на винос та закладів громадського харчування в аеропортах; приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, крім приймання відвідувачів у закладах, визначених у підпункті 4 цього пункту; приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності; приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення тощо.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews