Тернопільщина: чи курсуватимуть потяги під час локдауну?

08.01.2021 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У період локдауну потяги далекого й приміського сполучення продовжуватимуть курсувати. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Пасажирів же закликають дотримуватися обов’язково маскового режиму під час подорожей та користуватися антисептиком. Також Укрзалізниця додатково призначила 17 поїздів для перевезення пасажирів під час зимових свят.

Додамо, що З 00:00 8 січня 2021 р. по 00:00 25 січня 2021 р. на території України розпочали діти нові карантинні обмеження. Відтак забороняється: приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень, замовлень на винос та закладів громадського харчування в аеропортах; приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, крім приймання відвідувачів у закладах, визначених у підпункті 4 цього пункту; приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності; приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення тощо.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews