Медики з Тернопільщини отримали грамоти від міністра МВС

12.01.2021 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Медичних працівників з Тернопільщини нагородили почесними відзнаками. Грамоти працівницям від імені Арсена Авакова передав начальник ДУ «ТМО МВС України по Тернопільській області» - лікар Михайло Василишин.  

За багаторічну сумлінну працю, за зразкове виконання посадових обов'язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм грамоти від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова отримали: Галина Левчук - медична сестра лікарні з поліклінікою та Наталія Сенашенко-Бандура - лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Центру превентивної медицини Територіального медичного об’єднання МВС України по Тернопільській області.

Як зазначають жінки, з початком пандемії працювати ставало все важке. Оскільки щодня збільшується кількість хворих. Однак пори ризик захворювання, вони жодного дня не шкодувала про обрану професію і з задоволенням виконують усю роботу.

«Морально важко було спочатку. Ніхто не знав з чим ми зіткнулися, як захистити себе та родину. Переживали всі. Але ми на то вчилися, і ми мусимо виконувати свою роботу у будь-яких умовах. Допомога людям - моє основне завдання. Ми ніколи відкриті не виходимо до пацієнтів, а завжди в захисті», - каже Галина Левчук.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews