За пропозицію 500 доларів «хабара» жителю Бродівщини загрожує позбавлення волі

13.01.2021 16:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Медіастар

Радехівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо 49-річного жителя с.Боратин, якого обвинувачують у незаконної порубці деревини на території природно-заповідного фонду та пропозиції неправомірної вигоди працівникам поліції (ч.3 ст.246, ч.1 ст.369 КК України), пише - Медіастар.

Читайте також

Львівські прокурори обвинувачують волинського поліцейського у отриманні 3 000 доларів США неправомірної вигоди
На Львівщині керівник підрозділу Держприкордонслужби вимагав гроші з підлеглих
Так мало не бере: у Львівській області прикордонник відмовився від 500 грн

Встановлено, що у березні минулого року лісова охорона Національного природного парку «Північне Поділля» виявила чоловіка, який у вечірній час завантажував зрізану деревину в кузов авто. Коли на виклик охоронців приїхали поліцейські, обвинувачений запропонував їм 500 доларів США неправомірної вигоди, аби щодо нього не складали прокол за незаконну порубку.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Бродівського ВП ГУ НП у Львівській області.

Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику – позбавлення волі терміном до 5 років.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Львівської обласної прокуратури.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Медіастар