Сміттєпереробному комплексу у Рівному бути?

14.01.2021 21:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: 7dniv.rv.ua/
Міський голова Олександр Третяк  14 січня зустрівся з потенційними інвесторами, які готові побудувати у Рівному сортувальний комплекс і ТЕЦ, яка працюватиме на біомасі.
 
Подібні проєкти реалізовані у Відні, Стокгольмі. Для України це унікальний досвід, який Рівному пропонують як пілотний представники ТОВ «Група Компаній «САТЕР-ЕКОЕНЕРГО».
 
У результаті має вирішитися проблема утилізації і переробки відходів, інвестори гарантують додаткові робочі місця, покращення екологічної ситуації, сплату податків у місцевий бюджет, обіцяють співпрацю з місцевими комунальними та бізнесовими структурами тощо.
 
На спорудження такого потужного комплексу вартістю у майже 30 млн. доларів потрібно приблизно три роки – від розробки технічної документації до остаточного введення в експлуатацію.
 
Міський голова Рівного Олександр Третяк доручив вивчити пропозицію інвесторів заступнику з економічних питань Ігорю Кречкевичу та начальникам профільних управлінь.
 
За матеріалами https://7dniv.rv.ua/
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7dniv.rv.ua/