Почуття, які посилає тобі інтуїція, коли цей чоловік не для тебе

16.01.2021 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Звичайно, на початку стосунків з новою людиною почуття можуть бути дуже сумбурними і незрозумілими. Тому важливо вміти до них прислухатися і в них розібратися, адже внутрішній голос часто намагається докричатися до нас, подаючи знаки, що ми вибрали неправильну людину:

1. Фізичні симптоми.

Легке запаморочення і метелики в животі – це одне. А страшний дискомфорт і тремтіння в тілі – зовсім інше. Втім, у кожної людини свої ознаки, і ви повинні відчути власні, коли все не так, як потрібно.

2. Вам ніяково знайомити його зі своїми близьким.

Одна справа, коли у вас дуже консервативні батьки, а він – якийсь страшенний неформал. Але інше, коли ви ховаєте його навіть від своїх близьких подруг, тому що боїтеся, що вони скажуть вам правду, яку ви не хочете чути.

3. Вам ніяково бути з ним на людях.

Вас щось бентежить в ньому, його зовнішності, або ви боїтеся, що він зробить те, що змусить вас соромитися його. Ви не вважаєте його досить гідним, щоб бути з ним поруч на очах у всіх.

4. Ви постійно захищаєтеся.

Він постійно ставить під сумнів все те, що ви говорите, він недооцінює вас, і ви відчуваєте, що повинні йому щось доводити.

5. Ви постійно опиняєтеся винуватою.

Він вміє повернути ситуацію так, ніби це завжди ваша вина. Не подобається його поведінка? Це тому що ви занадто прискіплива чи приймаєте все близько до серця. І незабаром ви самі починаєте в це вірити. Він маніпулює вами.

6. Ви відчуваєте себе гіршою за нього.

І можливо це результат його поведінки. Правильний чоловік повинен додавати вам впевненості в собі, повинен нагадувати вам, що цінує вас такою, яка ви є.

7. Ви ревнуєте його до кожної жінки в його житті.

Може проблема в вас, а може в тому, що він дійсно занадто грайливо спілкується зі сторонніми жінками, але ревнощі в будь-якому випадку ніколи ні до чого хорошого не приводять.

8. Він вас дратує.

Може те, як він яро відстоює свою політичну партію. А можливо те, як голосно плямкає. А може просто однією своєю присутністю він виводить вас із себе.

9. Ви змінилися в гіршу сторону.

При всіх вищеописаних відчуттях хто б не змінився в гірший бік? З правильним чоловіком ви повинні розквітати, ви повинні більше посміхатися, а не зриватися на всіх, намагаючись зрозуміти, що з вами відбувається. А так, то ви просто не з тією людиною.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком