Поблизу Львова п'яний водій мікроавтобуса намагався відкупитися хабарем від патрульних

П'яний водій намагався відкупитися від патрульних хабарем у 5 тис. грн.

16.01.2021 18:36   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 032.ua

Патрульні зупинили у Дублянах п’яного водія Fiаt Ducato, який намагався відкупитися від відповідальності хабарем у 5 тис. грн.

Читайте також

У Львові патрульні затримали нетверезого водія на краденому мотоциклі
Протоєрей УПЦ МП у Львові взяв на поруки нетверезого водія
У Львові нетверезий водій запропонував патрульній одружитись (Фотофакт)

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини, пише - 032.ua.

Зазначається, що 15 січня близько 15 години патрульні отримали виклик про те, що водій автомобіля Fiаt Ducato, ймовірно, в нетверезому стані їде вулицею Промисловою у Львові.

Екіпаж поліції зупинив цей транспортний засіб у Дублянах. Поліцейські побачили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, проте він відмовився від перевірки.

Коли патрульні повідомили водію, що складають протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, мешканець Львівщини вирішив, що не хоче відповідати за свої вчинки і запропонував патрульним 5 тисяч гривень.

«Поліцейські попередили чоловіка, що за таке передбачена вже не адміністративна, а кримінальна відповідальність, та це його не зупинило: він продовжив пропонувати неправомірну вигоду», - зазначається у повідомленні.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Жовківського відділу поліції. Тепер йому загрожує відповідальність за ст.369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

На 34-річного порушника склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua