Відомий притулок для тварин Юрія Микитюка під Львовом залишився без продуктів, - волонтер

17.01.2021 00:17   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Відомий притулок для тварин Юрія Микитюка, який розташований під Львовом і, де живе кілька десятків котів та собак, залишився без продуктів.

«Перервався налагоджений ланцюжок продуктів для Юриних тварин»,- написав у четвер, 14 січня, у Фейсбуці відомий волонтер громадської організації «ЛапоПоміч(Paw Help)» Ігор Сайко, пише - Щоденний Львів.

За його словами, саме зараз (!) (не через тиждень, не потім колись) дуже потрібні субпродукти для годівлі тварин!

«М'ясо, м'ясні обрізки і т.п. Мабуть, може бути і корм. Але вже від себе хочу попросити вас! Зима, холод! Корм потрібен якісний! З кращих! Щоб крім набитого шлунку дав змогу тваринам  отримати калорії, енергію, поживні речовини. Це - від 4 лапи і далі! (Бріт, Роял, Оптіміл, Йозера і т.п.). Собаки і коти у Юри.

Більше того, Юра не має змоги і не дуже має чим їхати, збирати. Завезіть у Солонку. Вам це - поруч. Юрі - прірва, фактично!

І, можна, ще від себе додам особисте прохання?

Миколая, Новий Рік, Різдво, Йордан - зараз за кілька днів. Локдауни, карантини, закриті магазини... Але Юрі все це байдуже. Він і так сидить одиноко там в себе на дачах з тваринами. Нема ні свят, ні неділь, ні - нічого. Будете везти щось десяткам Юриних підопічних тварин - візьміть щось Юрі! Пампушок, маківник, Артек, печиво, чай, каву, узвару пляшку... Не знаю... бракує фантазії. Щось святкове чи корисне, чи потрібне для Юри! Спиртного і цигарок - точно не треба. Юра не вживає цього.
~~~~~
Багато людей запитують картку Юри. Додаю тут:
5168 7573 7880 9083 Микитюк Юрій», - написав Ігор Сайко.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів