Горбата і лиса: вчені представили, як буде виглядати жінка майбутнього

22.01.2021 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ochmanity.com

Ні для кого не секрет, що Інтернет і гаджети роблять сильний вплив на наше життя. На цю тему знято безліч фільмів і серіалів – зокрема, телехіт «Чорне дзеркало».

Правда, більшість з них не приділяють увагу одній речі: а саме тому, як через одержимість смартфонами зміняться наші зовнішність і тіло.

А ось одна компанія вирішила пофантазувати на цю тему. Співробітники TollFreeForwarding провели дослідження і склали портрет людини майбутнього, з огляду на залежність людей від гаджетів.

Прототип жінки 3000 року назвали Мінді. Правда, миле ім’я цю «красуню» не рятує, адже виглядає вона, м’яко кажучи, зовсім не привабливо. Лиса, горбата, з подвійними повіками, збільшеним черепом і скорченими пальцями рук.

Кожна особливість зовнішності Мінді має своє обгрунтування. Наприклад, покручені пальці, що схожі на кігті, – результат того, що жінка майбутнього постійно тримає в руках смартфон. Таким чином її тіло адаптувалося під звичне положення кінцівки.

Сутулість теж неспроста. Оскільки Мінді працює за комп’ютером, її хребет викривлений, а шия потовщена – для кращої підтримки.

Другі повіки з’явилися для того, щоб захищати очі від шкідливого світла смартфонів. Товстий череп в свою чергу служить своєрідною бронею для мозку, яке зазнає випромінювання від гаджетів.

Даним проектом дослідники хотіли привернути увагу людей до деформації, яка відбувається з нашими тілами через надмірне захоплення гаджетами.

Що ж, чи це не привід задуматися про користь і шкоду прогресу вже сьогодні?


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ochmanity.com