Відомий на Тернопільщині громадсько-політичний діяч став радником голови Тернопільської обласної ради.

22.01.2021 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Відомий на Тернопільщині громадсько-політичний діяч Руслан Кулик став радником голови Тернопільської обласної ради.

Розпорядження про це підписав очільник облради Михайло Головко.

– Призначити Кулика Руслана Васильовича  радником голови Тернопільської обласної ради сьомого скликання на громадських засадах на строк повноважень голови обласної ради сьомого скликання, – йдеться в документі.

Руслан Кулик є членом Центрального проводу політичної партії «Республіканська платформа». Має вищу освіту та ступінь магістра з міжнародної економіки.

Навчався у Стокгольмській школі бізнесу Стокгольмського Інституту Міжнародного Бізнесу (Швеція) та Європейській Академії Берліна (Німеччина).

У 2015-2018 роках був радником голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Жебрівського з питань міжнародного співробітництва та співголовою робочої групи з розробки планів заходів з реалізації Стратегії розвитку Донецької області на період до 2020 року.

У 2014-2015 роках – начальник управління інвестиційної, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного співробітництва Департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської обласної державної адміністрації.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос