Вистрілили у спину: у Тернополі збирають кошти на операцію дитини

22.01.2021 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі розпочали збір коштів на лікування 11-річного Максима Капустяника. Медики діагностували у дитини множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю.

Як повідомляє поліція, під час катання на санках поблизу 26 школи, у хлопця кинули невідомий предмет. У результаті чого з опіками медики доправили 11-річну дитину до лікарні.

Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Максим Капустянин потребує ще одного хірургічного втручання. Дитину доправили до столичної лікарні.

Для того аби зібрати необхідну суму на операцію, дитячо-юнацький футбольний клуб «ЧЕМПІОН» оголосив збір коштів.

«Шановні батьки, друзі! Прошу Вашої підтримки, сьогодні в нашого вихованця Капустяника Максима 2009 року народження, під час прогулянки біля школи, невідомий вистрілив йому у спину, Максим знаходиться в лікарні, дуже просимо Вас допомогти фінансово на лікування, номер картки батька: Капустяник Ярослав 4149629315495515», – йдеться на сторінці ФК.

Розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці розшукують особу, яка вистрілила у спину 11-річному хлопчику.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews