У Тернополі відновлять навчання у школах

22.01.2021 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

З понеділка, 25 січня, у закладах загальної середньої освіти Тернополя  відновлять навчання. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає мер міста Сергій  Надал, учні молодших класів відвідуватимуть уроки в звичному режимі, а школярі 5-11 класів – відповідно до змішаної форми навчання.

«Обов’язковим для усіх навчальних закладів у Тернополі є дотримання протиепідемічних вимог. Окрім того, на тему провенції порширення вірусу COVID-19 нещодавно школи отримали гігієнічні бокси з освітньо-розважальними матеріалами для дітей молодшої і старшої школи, розроблені Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), - додає міський голова.

Отримані матеріали допоможуть дітям засвоїти знання щодо поширення коронавфрусної інфекції, а також допоможуть вчителям вдосконалити свої знання в темі гігієни та охорони здоров’я, і проводити уроки у розважальній формі. Інформаційні набори школи отримали в рамках реалізації Тернопільською громадою статусу кандидата «Громада, дружня до дітей та молоді»».

Нагадаємо, що зігдно встановлених карантинних обмеженнь, з 8 по 24  січня заборонено:

відвідувати заклади освіти здобувачами освіти групами з понад 20 осіб (крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти);

відвідувати заклади освіти здобувачами освіти, якщо на самоізоляції через контакт з хворим на COVID-19 перебуває понад 50% здобувачів освіти та персоналу;

проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участі дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності глядачів (відвідувачів).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews