Правоохоронці підозрюють тернополянина у вогнепальному травмуванні 11-річного школяра

23.01.2021 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Правоохоронці встановили особу, яка ймовірно стріляла у 11-річного тернополянина. У квартирі чоловіка виявили гладкоствольну зброю.

Як повідомляє поліція, січня 11-річний хлопчик отримав травми під час катання на санках поблизу 26 школи. Медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Хлопчика доправили до столичної лікарні, для проведення ще одного хірургічного втручання.

Правоохоронці обстежили прилеглу територію та виявили у квартирі одного з місцевих мешканців гладкоствольну зброю. Її вилучили та направили на експертизу до НДЕКЦ. Сам же чоловік заперечує свою причетність до подій. Наразі тривають слідчі дії.

Додамо, стало відомо про ще одну дитину, яка отримала травми. Осколок витягнули із рани 8-річного хлопчика, який катався того ж дня на санках біля школи.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews