На Львівщині поїзд протаранив маршрутку: є загиблі

23.01.2021 18:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Перший

У Львівській області на залізничному переїзді Ставчани — Любінь Великий вранці 23 січня сталася аварія: зіткнулися пасажирський автобус та поїзд, пише - Перший.

Читайте також

У Львові водія автобуса засудили до 5 років в'язниці за наїзд на дитину
У Львові Mercedes на смерть збив жінку-пішохода
Іноземець скоїв смертельний наїзд вантажівкою на львів’янина

Аварія забрала життя 48-річного чоловіка. Він помер у лікарні від отриманих травм. Внаслідок ДТП травмувалася також ще одна 36-річна пасажирка. Її госпіталізували до лікарні.

За попередньою інформацією, аварія трапилася з вини водія маршрутки: він знехтував попередженнями, які забороняли рух автотранспорту, та виїхав на переїзд. Побачивши на переїзді пасажирський автобус, машиніст потяга застосував екстрене гальмування, але відстань була замалою, а тому сталося зіткнення.

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого”.Водію загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Перший