Львівщину засипає снігом, на деяких дорогах ускладнено рух автівок

Температура впродовж доби від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

25.01.2021 14:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

Львівську область засипає снігом, на деяких дорогах ускладнено рух автівок. Регіон готується до сильних снігопадів.

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА,  на території Львова та області 25 січня вранці та вдень значний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця, подекуди снігові замети, пише - WestNews.info.

Погоду визначає проходження атмосферних фронтів від циклону над Західною Україною.

Щодо стану доріг, то голова «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив таке: “1. Траса “Київ -Чоп”. Від Стрия в бік Закарпаття. Сильний сніг, колія. 2. Траса “Львів – Турка”, від Рудок сильно мете, ніхто наразі не прибирає дороги, машини по узбіччях позастрягали, ожеледь, будьте обережні”.

Водночас у Львівський ОДА повідомили, що на державних та місцевих дорогах проїзд забезпечено, "покриття – мокре, сніг, дощ, температура: від 0 градусів до +5 градусів, працюють (чергують) 24 (90) осіб та 18 (82) одиниць техніки".

Також в ОДА повідомили, що на трьох перевалах - Івашківському, Ужоцькому та Орявському проїзд забезпечено, працюють (чергують) 5 (0) осіб та 5 (0) одиниць техніки.

Тим часом міський голова Львова Андрій Садовий попросив львів'ян самостійно прибирати території біля власних помешкань під час сильних снігопадів, які прогнозують на цей тиждень.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info