На Львівщині повідомлено про підозру директорці банку за заволодіння 30 тис доларів США

29.01.2021 16:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, спільно зі слідчими СУ ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу спецпідрозділу ГВ БКОЗ СБУ у Львівській області, в межах кримінального провадження за фактом заволодіння коштами банку в особливого великих розмірах, повідомлено про підозру працівниці банківської установи (ч. 5 ст.191 КК України).

Читайте також

Сільського голову на Львівщині засудили за привласнення 35 тис грн бюджетних коштів
На Львівщині на лаві підсудних опинились приватний підприємець та інженер технічного нагляду, яких обвинувачують у привласненні 1 млн грн бюджетних коштів
На Львівщині директор банківського відділення привласнила 900 тисяч гривень

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що жінка, працюючи директором відділення одного з комерційних банків, шляхом доступу до автоматизованої системи банку та підроблених фінансових документів, заволоділа близько 30 тис доларів США, шляхом їх переказу на карткові рахунки громадян, відкритих без їх відома, які у подальшому зняла готівкою.

У зв’язку із перетином службовою особою кордону з Республікою Польща, повідомлення про підозру вручено її родичу.

На цей час вживаються заходи з метою оголошення підозрюваної в міжнародний розшук.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews