10 років за гратами проведе прикарпатець, який зґвалтував неповнолітню

Ухвала може бути оскаржена у Верховному Суді.

29.01.2021 20:23   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Версії

У листопаді 2017-го року 32-річний молодик в одному з районів області прямував за дитиною, яка йшла сама. Згодом почав з нею розмову.

Читайте також

Калушанина засудили до 10 років позбавлення волі за зґвалтування дитини
Прикарпатця, який зґвалтував дитину, позбавили волі на 10 років
Жорстоке зґвалтування на Івано-Франківщині: жінка загинула від серйозних ушкоджень

Про це повідомили у пресслужбі Івано-Франківського апеляційного суду, пишуть - Версії з посиланням на Суспільне Карпати.

«Дійшовши до безлюдного місця, скористався відсутністю сторонніх осіб, вирвав із її рук мобільний телефон та зґвалтував її», – йдеться у повідомленні.

Обвинуваченому в грабежі та згвалтуванні дитини суд призначив покарання – 10 років позбавлення волі.

Проте прикарпатець своєї вини не визнав та подав апеляційну скаргу. Колегія суддів вирішила задовольнити її частково, тільки в частині кваліфікації його дій.

Нагадаємо, у листопаді 2017-го у Калуші на дев’ятирічну дівчинку напав житель Рожнятівського району. Чоловік згвалтував дитину та забрав у неї мобільний телефон. Дівчинка змогла вирватися від зловмисника. Прибігши додому, вона розказала про все своїй матері, яка відразу ж зателефонувала до поліції.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії