На Борогодчанщині чоловік намагався підкупити поліцейського

30.01.2021 12:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо

На Борогодчанщині чоловік намагався підкупити поліцейського. Правоохоронець декілька разів наголосив припинити правопорушення та пояснив, що за такі дії загрожує кримінальна відповідальність. Чоловік все одно продовжив наполягати на «вирішенні питання», пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

У Франківську водій з 2,69 проміле алкоголю запропонував патрульним 200 грн хабаря
Правоохоронці спіймали франківця, який пропонував воєнкому 800 євро хабара
У Коломиї водій, якого затримали за п’яну їзду, намагався дати хабаря поліцейському

29 січня 42-річний мешканець району, перебуваючи у службовому кабінеті, запропонував та надав неправомірну вигоду у розмірі 100 Євро інспектору сектору реагування патрульної поліції Богородчанського відділення поліції. Порушник хотів, аби правоохоронець повернув водійські документи, які напередодні вилучені за п’яну їзду, повідомляє пресслужба обласної поліції.

Поліцейський негайно повідомив керівництво поліції та викликав на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції. Вказаний факт задокументували працівники Івано-Франківського управління внутрішньої безпеки та богородчанські поліцейські.

На цей час розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі строком до чотирьох років.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо