Волонтери «Карітасу» організували для тернопільських дітей справжні зимові веселощі

03.02.2021 10:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Волонтери Тернопільського «Карітасу» допомогли дітям відчути по-справжньому зимову та святкову атмосферу. У рамках проекту « Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» вони організували для молоді катання на сноутюбах, ковзанці, атракціонах та відвідали найбільшу в Україні шопку у церкві св. Павла. Про це волонтри розповіли у Facebook: 

«Нарешті надворі зима зі снігом і ми намагаємось разом з дітьми якнайцікавіше організувати активне дозвілля на вулиці. Беззаперечною підтримкою виступають благодійники та волонтери, котрі сприяють нам у цьому. Минув лише тиждень після локдауну, а ми вже встигли покататися на ковзанах та атракціонах у "Файне зимове містечко", відвідати найбільший різдвяний вертеп в Україні, що у

Церква Св. Ап. Петра а також позмагатися у швидкісному спуску на сноутюбах в Savich-Park. Висловлюємо вдячність організатору "Файне зимове містечко" п. Тарасу, о. Panteleymon Zayats із

Церква Св. Ап. Петра та працівникам мережі сноутюбових парків «Dream park». Спільними зусиллями ми змогли запропонувати дітям активне, радісне, а головне корисне та цікаве дозвілля.

Зустрічі у Центрі для дітей та молоді тривають, стежте за нами та долучайтеся, бо разом веселіше», - пишуть працівники «Карітасу».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews