Сьогодні, 3 лютого, відбудеться сесія Тернопільської обласної ради

03.02.2021 09:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

3 лютого відбудеться сесія Тернопільської обласної ради. Засідання розпочнеться о 10 годині у конференцзалі облради. На сесії розглядатимуть такі питання:

1. Відповідно  до частин четвертої та десятої статті 46 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні»  провести 03 лютого 2021  року о 10.00 годині в приміщенні конференцзали Тернопільської обласної ради п’яте пленарне засідання першої  сесії Тернопільської обласної ради сьомого скликання.

2. На розглядп’ятого пленарного засідання першої сесії Тернопільської обласної ради сьомого скликання винести наступні питання:

2.1.Про затвердження фінансових планів окремих комунальних некомерційних підприємств Тернопільської обласної ради в галузі охорони здоров’я  на 2021 рік.

2.2.Про визначення статутних капіталів і затвердження статутів комунальних некомерційних підприємств Тернопільської обласної ради в галузі охорони здоров’я у новій редакції.   

2.3. Про внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік.

2.4. Інші питання поточної роботи Тернопільської обласної ради.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews