Увага! У Тернополі оголошено «червоний рівень» системи оповіщення

07.02.2021 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Через прогнозоване погіршення погодних умов у Тернополі сьогодні, 7 лютого, оголошено «червоний рівень» системи оповіщення.

Як повідомляє Тернопіль житлово-комунальний, синоптики прогнозують різке пониження температури та випадення потужних снігових опадів, пориви вітру та ожеледицю. Тому усіх людей закликають бути готовими до погіршення погодних умов.

Відтак уся техніка та особовий склад має бути готовим до боротьби зі сніговими заметами. Також суміш для посипання має мати підвищену кількість солі, а також має бути вільний доступ до неї.

Водіїв же закликають не користуватися особистим авто під час снігопаду, а також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях.

Кермувальників великогабаритного транспорту просять заздалегідь врахувати ситуацію та формувати свої маршрути в об’їзд Тернополя.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews