На Рівненщині міграційна поліція та міграційна служба видворили за межі країни іноземця

10.02.2021 11:21   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Місцезнаходження 58-річного громадянина Молдови, який протягом останніх двох років ухилявся від примусового повернення до країни походження, співробітники міграційної поліції та міграційної служби встановили у січні. 

Оперативники встановили, що іноземець неодноразово притягувався до відповідальності за порушення адміністративного та міграційного законодавства України. Крім того, перебував на обліку в поліції за вчинення домашнього насильства. 

Рівненський міський суд під час розгляду позову ухвалив рішення про затримання громадянина Молдови та поміщення його до Пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою забезпечення його видворення за межі країни. 

Сьогодні, дев’ятого лютого, на підставі ухвали суду, працівники міграційної поліції та міграційної служби примусово видворили 58-річного жителя Молдови за межі території України через пункт пропуску державного кордону в селі Мамалига Новоселицького району Чернівецької області.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews