В Рівному відбудеться справжня більярдна битва

11.02.2021 11:22   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: RvNews

Вже найближчими вихідними Рівне прийме Чемпіонат Рівненщини з більярду в дисципліні "Комбінована піраміда".

13-14 лютого турнір відбудеться в БК «ГЛОБУС» за адресою: вулиця Соборна, будинок №16А, Рівне.

Цей чемпіонат області є особливим, оскільки він ще й є відбірковим та передує «домашньому» Чемпіонату України з цієї ж дисципліни. Цього року Рівне 26 лютого-01 березня прийме національну першість з більярдного спорту.

На офіційному youtube каналі RIVNE BILLIARD та на каналі партнера BILLIARDNEWS можна буде спостерігати за всіма перипетіями турніру онлайн.

— За попередніми заявками, на даному турнірі буде більше 50-ти спортсменів з багатьох куточків нашої області. Серед них, крім Рівного – Дубно, Сарни, Вараш, Костопіль, Рокитне, Зарічне, Володимирець, Млинів, Острог та інші. Проводити змагання приїде суддя міжнародного класу, Руслан Коріненко. Він неодноразово запрошувався на аналогічні заходи по Україні та далеко за її межами. Як і за результатом минулого Чемпіонату області, перше та друге місце отримують звання Кандидат у майстри спорту, третє місце – перший розряд, з четвертого по восьме включно – другий розряд, - прокоментував керівник обласної федерації спортивного більярду Микола Скоропад.

Рейтинг Рівненської області нині очолює Анатолій Анісімов з Рівного. У вісімку кращих спортсменів області входять Бондарчук Сергій (Дубно), Закотій Олександр (Рівне), Мельничук Петро (Рівне), Вознюк Захар (Дубно), Найда Віталій (Дубно), Крижановський Анатолій (Рівне) та Глудик Юрій (Костопіль).

Пізня реєстрація доступна до 21 години 12 лютого 2021 року за телефонами 0639508818 та 0984911566.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews