Намагався вилізти через балкон: у Тернополі врятували 6-річну дитину

11.02.2021 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі 6-річна дитина спробувала вийти на вулицю через балкон. Коли хлопчик вилазив через вікно, то зачепився курткою та повис на поруччях балкону. Зняти дитину з дванадцятиметрової висоти приїхали правоохоронці.

Як повідомляє поліція, зайти до помешкання їм не вдалося, бо ніхто не відчинив двері. Тоді правоохоронець попросився до сусідів і через третій поверх намагався зняти хлопчика, який курткою зачепився за виступ. І саме в цей момент на балкон вийшла мама малолітнього і затягнула сина до середини.

Згодом з'ясувалося, що мати була в душі коли 6-річний хлопець намагався вилізти на двір через вікно. Наразі вирішується питання про притягнення мами до адміністративної відповідальності.

Додамо, сім'я, де виховується ще двоє дітей, характеризується як неблагополучна та стоїть на обліку в управлінні сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews