Топ-5 ідей подарунків на День святого Валентина Йому і Їй!

13.02.2021 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Наближається найромантичніше свято року, день, коли навкруги панує кохання, тут і там чутно звук цілунків, а повітря, аж різати можна, настільки воно густе від солодких почуттів. Здається, що, навіть, на вулиці теплішає — стільки навколо обіймів, зізнань та щирих посмішок! 

І хоч дивувати та дарувати щастя своїй половині потрібно весь рік, не зважаючи на дату, 14 лютого — все ж таки привід, щоб нагадати коханим про свої почуття. 

І нехай це буде максимально оригінально)

Тож, що дарувати цього року йому і їй? 

Ми зібрали ТОП-5 цікавих та доречних подарунків для наших половинок і ділимося з вами.

ДЛЯ НЬОГО (інформація для дівчат)

Чоловіки тільки зовні суворі, серйозні та неприступні. Але їх жінки знають, що насправді вони котики й люблять ніжності, увагу та турботу. 14 лютого, день всіх закоханих, гарний привід показати чоловікам, небайдужість до того, чим вони захоплюються та чого прагнуть.
Даруємо їм:

1. Емоції.

Емоції це те, заради чого ми живемо! Будьте впевнені — емоційні подарунки не забуваються ніколи. Особливо чоловіками, яких хлібом не годуй — а додай трохи (або не трохи) адреналіну до крові. Головне вірно підібрати джерело тих емоцій.
До емоційних чоловічих подарунків на 14 лютого можемо запропонувати: урок їзди на мото, стрибок з парашутом, майстер-клас зі стрільби у #справжньому тирі (якщо ваш чоловік полюбляє зброю) тощо.

Лайфхак: слухайте чоловіків, вони часто проговорюють, чого б їм хотілося, на це й орієнтуйтеся.

null

2. Чоловічий букет зібраний власноруч.

Трендова штука, яку мріє отримати кожен, полюбляючий пиво, чоловік. Все що вам потрібно, це пляшечка #справжнього, улюблені снеки до нього та трішки фантазії. Усі складові можна оформити у вигляді справжнього букета. Скріпіть, надіті на спеціальні дерев’яні шпажки, пиво, рибу та чіпси (наприклад) мотузком та обгорніть у газету. Повірте, ваш чоловік оцінить!

Лайфхак: якщо покласти не одну, а дві, чи три пляшки пива, є шанс, що і з вами поділяться. =)

Лайфхак 2: замість мотузка, можна використати липкострічку.

3. PS5 або нову гру, якщо консоль вже є.

Коли таке дарують чоловіку, то купідон влучає йому прямо в серденько. Без шансів на промах. Адже хоч перші 40 років дитинства у чоловіків найскладніші — давайте на чистоту: на цій цифрі воно і близько не закінчується. Жага до гри — прописана у генетичному коді чоловіків, вона у крові, разом з прагненням додати туди адреналіну.

Лайфхак: для дівчат є багато цікавого у світі віртуальних ігор, тож вважайте консоль взаємовигідним подарунком.

null

4. Сертифікат у барбершоп або на релакс масаж.

Бути охайним та розслабленим — це те, чого чоловіки прагнуть і те, на що в них майже ніколи не вистачає часу. Тож подарунок у вигляді повного релаксу, або ідеально стриженої бороди, обов’язково прийдеться по душі нашим кам'яним та кремезним.

Лайфхак: тут все зрозуміло і без них

5. Антиромантичну вечерю.

Так, так — багатьох чоловіків трохи нудить від романтики, сердець, червоного кольору та іншого душевного мі-мі-мі. Якщо ваш — схожий за описом, це взагалі не привід панікувати. Вихід є  —  пивна дегустація — саме те, що потрібно у такий день. Повірте, після неї чоловіки перероджуються і починають з нетерпінням чекати наступного 14-го лютого!

Що потрібно: #справжнє пиво, бажано декількох сортів (усі дев’ять сортів “Опілля” — ідеально). А також склянки, з розрахунку один сорт пива — одна склянка. Можете ще під кожен сорт підібрати свій келих - це буде приводом, для коханого, згадати вас на черговому застіллі з друзями. Важливо ретельно підготуватись! Смачна вечеря, улюблені снеки, і пов’язка, щоб зав’язати дегустатору очі.

Лайфхак: для більшої втіхи можна грати на бажання. За кожний вгаданий сорт пива — чоловік загадує, за кожний його промах — жінка. 

ДЛЯ НЕЇ (інформація для чоловіків)

Дівчата, жінки — тендітні, люблячі романтику, ніжності та сюрпризи створіння. Навіть ті, які виглядають наче “залізні леді”, які будують кар’єри, працюють 24\7 і кажуть, що рожевий колір — то біда.

Що ж дарувати своїм найкоханішим половинкам на день Валентина?

1. Прикраси.

Всі ми пам’ятаємо, що найкращі друзі дівчат — діаманти. Це саме та класика жанру, з якою абсолютно не варто сперечатися. Але ж не коштовностями єдиними. На сьогодні, існує безліч варіантів біжутерії, прикрас зі срібла, які, при врахуванні смаку вашої половини, можуть стати, навіть, ціннішими за діаманти. Звертайте увагу на тематичні та символічні прикраси — жінки таке полюбляють. Тож підвіска у вигляді знаку нескінченності, що символізує ваше кохання, точно стане гарним подарунком. Символами кохання та вірності також є традиційні серця, навісні замки, маленькі купідони, лебеді та голуби.

Лайфхак: персоналізовані прикраси принесуть ще більше радості та задоволення. Невеличке символічне гравіювання (ваші ініціали, дата знайомства чи освідчення, рядок з улюбленого вірша і т.д.) робить справжні дива!

2. Квитки на виступ до улюбленого виконавця.

Емоції, #справжні емоції — це те, що робить нас по#справжньому живими! Улюблений фільм, музичний бенд, театральна вистава, музичний фестиваль, стендап комік (на худий кінець) — можуть принести максимум позитиву у життя вашої коханої жінки. Але не забувайте про безпеку, обирайте ті події, що проводяться з дотриманням усіх норм та правил нашої нової реальності. 

Лайфхак: завжди даруйте два квитки. Ваша жінка повинна сама обрати того, з ким захоче розділити ці емоції. Ви ж не сумніваєтесь, хто це буде?

3. Романтична вечеря приготована власноруч.

Варіантів, що подати на стіл і як це оформити — маса. Але поговорімо про випадок, коли ваша жінка полюбляє щось солоденьке. Або щось солоденьке і пиво. Якщо ви зараз подумали (і зраділи), що цукерок та “Опілля” з чіпсами вам вистачить — то ні, потрібно буде, все ж таки, докласти трішки зусиль. Адже в нас стоїть задача зробити коханій романтичний сюрприз!

Тож! Ділимось з вами класним рецептом, як зробити кохану щасливою! Приготуйте жінці пивний пиріг — та підкоріть її серце раз і назавжди! Адже “Опілляник” — це те, що безумовно викличе сльози щастя на очах у кожної. Знайти рецепт ви зможете на офіційній сторінці “Опілля” в інстаграм. Для вашої зручності він збережений у хайлайтс окремою текою. Рецепт дуже простий, тож будь-який чоловік з легкістю його опанує. Пиріг подавати на стіл з келихом її улюбленого #справжнього.

Лайфхак: запропонуйте коханій відгадати складові пирога. Перетворіть вечерю у веселу гру.

null

4. Похід у SPA.

Це оригінальний подарунок, що стовідсотково залишить після себе незабутні враження. SPA day — це про насолоду і релакс. Це про турботу. І саме це відчує ваша кохана при розпаковці Вашого подарунку. 

Лайфхак: відвезіть кохану до салону 14-го лютого зранку. А поки вона релаксує, приготуйте для неї сюрприз із попереднього пункту. Як то кажуть: “Дарунків багато не буває”.

null

5. Подорож.

І нічого, що кордони багатьох країн ще зачинені. Взагалі, що таке кордони для кохання? Не існує їх. А от подорожі існують! Таємні мандрівки по Україні існують. Локації, де тільки ви удвох, де потріскує багаття в каміні, відблискує сонце в бокалі вина, а перед очима — безмежний краєвид карпатських гір, із хмаринками, що розстелилися на вашій веранді. Уявляєте?

Або вікенд у Львові, де можно починати ранок зі справжньої запашної кави, аромат якої — це вже нескінченна любов. А чи бачили ви холодне зимнє море та засніжені пляжі? Гарно милуватись морозними пейзажами, ховаючись, з коханою людиною, від вітру та снігу на теплій терасі улюбленого Одеського закладу та смакуючи романтичну вечерю. 

Лайфхак: наша країна багата на місця де можна провести прекрасний вікенд. Але гарні локації бронюють заздалегідь. Майте це на увазі та не розраховуйте на “останню хвилину”, якщо хочете для коханої справжньої казки.

null

До свята закоханих залишилося менше тижня. Тож, думайте фантазуйте, творіть дива! І, насправді, не важливо, як ви відноситесь до цього свята! Що важливо, так це ваше бажання робити щасливим того, хто поруч з вами. Кожного дня і в цей день також. Проявіть увагу, любов та турботу і тоді, у вас вийде зробити найкращий та найбажаніший подарунок своїй половинці! 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews