На державних дорогах області вже дев’яту добу чистять покриття

Аби забезпечити проїзд, без перепочинку 9 добу 185 шляховиків чистять і посипають майже 1,5 тисячі кілометрів державних автошляхів Тернопільщини.

На державних дорогах області вже дев’яту добу чистять покриття. Проїзд забезпечено, однак робота не зупиняється. Покриття чорне, місцями засніжене.

Через сильний північно-західний вітер утруднений проїзд на низці доріг:

Р-24 Татарів - Косів - Коломия - Борщів - Кам'янець – Подільський;

Т-20-13 Почаїв - Зборів;

Т-20-18 Зборів - Козова;

Т-20-09 Вишнівець - Ланівці.

Завдяки скоординованій роботі із патрульною поліцією перекриття руху уночі вдалося уникнути. Вантажівкам, котрі не змогли самостійно виїхати, оперативно надали допомогу та не допустили утворення транспортного колапсу.

Із переметів дорожники відбуксирували понад 300 фур. Також підрядні організації підвозили пальне вантажівкам, котрі потрапили у епіцентр негоди «на нулі».

Ліквідовують наслідки завірюхи 185 шляховиків.

На дорогах державного значення працює 158 спецмашин.

Використано 15 тонн солі та 410 тонн суміші солі та піску.

Техніка підрядних організацій оснащена GPS-трекерами, тому Служба автомобільних доріг у Тернопільській області може чітко контролювати роботу організацій.

З огляду на складні погодні умови водіїв просимо не вирушати без необхідності у далекі поїздки. Перш ніж їхати, перевірте справність вашого транспортного засобу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області