«Перешкоджали очищенню вулиць від снігу»: у Тернополі евакуювали 10 транспортних засобів

15.02.2021 22:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі евакуювали на штрафмайданчик 10 транспортних засобів, які перешкоджали очищенню вулиць від снігу та були припарковані з порушенням правил. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Попередньо інспектори здійснювали профілактичні роботи з водіями транспортних засобів шляхом розміщування попереджувальних листівок на лобовому склі з вимогою про необхідність усунення перешкод. У результаті чого близько 80% автомобілів були переміщені власниками добровільно. А з 22:00 год. до 07:00 год. ранку проводилася робота із примусового переміщення транспортних засобів. Відтак на штраф майданчи евакуювали 10 авто. Ще два автомобілі, які були припарковані без порушень Правил дорожнього руху, проте вони створювали перешкоди для роботи комунальників, інспекторами були переміщені у місця, де б автівки не заважали снігоприбиральній техніці.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews