Тернопільщина: у психоневрологічному будинку-інтернаті зафіксували спалах COVID-19

16.02.2021 15:50   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У психоневрологічному будинку-інтернаті, що у Бережанах, зафіксували спалах коронавірусу. Наразі епідеміологи проводять обстеження кола контактних осіб. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

Медики уже підтвердили 7 випадків коронавірус у будинку-інтернаті. Окрім цього, на Тернопільщині діють ще 4 спалахи COVID-19. Зокрема, у середньоосвітній школі села Горошова (13 випадків), Заліщицькій дільниці Борщівського управління з експлуатації газового господарства (16 випадків), Буданівському обласному закладі з надання психіатричної допомоги (19 випадків) і в Заліщицькому обласному госпіталю інвалідів війни та реабілітованих (20 випадків).

Додамо, що станом на 16 лютого в Тернопільській області лабораторно підтвердили 39665 випадків коронавірусу, з них 568 – летальні (3 випадки жителі інших областей). Одужало – 37234 особи.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews