У Тернополі вшанували Небесну Сотню акцією «Ангели пам’яті»

23.02.2021 09:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

У Тернополі відбулася тиха акція «Ангели пам’яті», під час якої вшанували Героїв Небесної Сотні. Захід відбувся на Площі Героїв Євромайдану. Тернополяни  принесли на акцію власноруч зроблені паперові ангели і розвішали їх на дерева у «Сквері волонтерів». Священики відправили молебень за загиблими під час Революції Гідності, учасники акції поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні. Про це організаторка акції у Тернополі  - ГО «Асоціація жінок України Дія Тернопіль» Ольга Шахін написала у соцмережі Facebook:

«Уже 3 рік поспіль #ГО_Асоціація_жінок_України_Дія_Тернопіль організовує тиху акцію #Ангели_памяті у місті Тернополі за ініціативою громадської діячки

Анжеліка Рудницька

і #мистецької_агенції_Території_А .

Цього року до тихої акції долучились діти #31_садочку, #школяр_23_11_25_шкіл, студенти #Галицького_коледжу_ім_В_Чорновола, громадські організації :#ГО_Захист

#ГО_Студентська_Свобода»,#ГО_Добрий_сусід»,#ВО_МБФ_Галицька_громада», #Тернопільський_Зональний_Відділ_Військової_Служби_Правопорядку , #депутати_ТМР, небайдужі тернополяни.

Було виготовлено понад 1000 паперових ангелів. Дітки #31садочку підготували медових пряників у вигляді Ангелів, щоб ми передали на Схід військовим .

Кожного року проводить молебень за загиблими Героями небесної сотні та усіх хто відав своє життя за Україну отець Роман Roman Zahorodnyi з #парафії_Положення_Чесної_РизиПресвятої_Богородиці_УГКЦ .

Ми усі разом помолилися , наші серця сповнені великою любов’ю і шаною до пам’яті наших героїв , які віддали життя за наш мир і спокій .

Ангели на деревах , а Герої Небесної Сотні - наші Ангели там , на небі», - пише Ольга Шахін.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews