У Тернополі відбулись змагання пам’яті Героїв Небесної Сотні

23.02.2021 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Товариська зустріч з вільної боротьби присвячена пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулася в Тернополі на базі Осередку олімпійської боротьби у Спеціалізованій загальноосвітній 17-ій школі ім.В.Вихруща.  

На килимі зустрічалися борці-початківці двох команд Спортивного клубу імені Богдана Сцібайла «ГалТер’S» (Галичина-Тернопіль-Sport) та команда Підволичиської дитячо-юнацької спортивної школи, юнаки 2011-2013 років народження.

Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали тернополяни Олександр Середа та Захар Федчишин, який був нагороджений у номінації «Кращий борець змагань»  та перші місця здобули гості із Підволочиська Максим Гусейнов, Назар Дерій, Борис Осадчук і Роман Логойда, який також був відзначений у номінації «За кращу техніку».

Срібні нагороди здобули тернопільські борці Архип Вовк та Тарас Саламандра. Також другі місця посіли Олег Куций, Артем Яворський, Павло Бачкала і Дмитро Дерій з Підволочиська. Бронзовими призерами стали тернополяни Максим Гречаний, Захар Друбиняк, Олексій Попик, Лука Якубовський, Юрій Сипень, Сергій Ониськів, та Дем’ян Баран, а також єдина дівчинка на цих змаганнях Вероніка Кулашко, яка була нагороджена у номінації «За волю до перемоги».

Треті місця посіли підволочиські юні атлети Максим Ордеха,  Орест Гора та Павло Чорній.

Змагання організували Тернопільський обласний осередок Асоціації спортивної боротьби України спільно з Асоціацією захисту прав і свобод молоді «Дружба» за посильної підтримки призами для учасників депутата міської ради Мар’яни Головко, гірськолижний комплекс «Савич прак» презентував призерам змагань катання на сноувтюбах та можливість навчання кататись на лижах та  сноубордах, Змагання пам'яті Героїв Небесної сотні організували Тернопільський обласний осередок Асоціації спортивної боротьби України спільно з Асоціацією захисту прав і свобод молоді «Дружба» за посильної підтримки, призами для учасників, депутата міської ради Мар’яни Головко, гірськолижний комплек «Савич парк» презентував призерам змагань катання на сноувтюбах та можливість навчання кататись на лижах та  сноубордах.  А наші постійні партнери Благодійний фонд «Наше майбутнє» та Мистецько-краєзнавча кнайпа «Скала над Збручем» в особі Галини Осадчук забезпечили спортивний захід харчуванням, солодким столом та гарячими напоями.

Висловлюємо щиру подяку меценатам, батькам дітей та усім хто допоміг організувати ці змагання присвячені пам'яті Героїв Небесної Сотні!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews