Командувач Сухопутних військ ЗСУ зустрівся з командувачем Сухопутних військ ЗС Об’єднаних Арабських Еміратів

23.02.2021 10:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Під час проведення виставки “IDEX-2021”, яка проходить в Абу-Дабі, ОАЕ,  відбулася зустріч командувачів Сухопутних військ ЗС України та ЗС Об’єднаних Арабських Еміратів.

22 лютого відбулася зустріч командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Олександра Сирського з командувачем Сухопутних військ ЗС Об’єднаних Арабських Еміратів генерал-майором Рашид Саїд Аль-Шехі. Метою заходу було більш детальне ознайомлення з динамікою та перспективами розвитку співробітництва між Збройними Силами України і Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ).

Під час зустрічі Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що для української сторони участь у виставці дуже важлива, тому що вона надає унікальну можливість ознайомитися з новітнім озброєнням та військовою технікою, які випускаються на підприємствах оборонної промисловості ОАЕ та інших країн світу, зокрема, з різноманітним високотехнологічним обладнанням.

Зі свого боку командувач Сухопутних військ ЗС Об’єднаних Арабських Еміратів генерал-майор Рашид Саїд Аль-Шех акцентував увагу на  поглибленні двосторонньої військово-технічної співпраці між країнами.

Наприкінці зустрічі сторони подякували одна одній за змістовний діалог та домовились про поглиблення співробітництва між збройними силами обох держав.

null
 

 

Начальник служби зв’язків з громадськістю

Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України

полковник Анатолій Прошин.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews