Найбільшу зарплату на Львівщині дадуть агроному, водієві, електромеханіку, різальнику скла і слюсареві

25.02.2021 16:22   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

ТОП-7 вакансій із зарплатою від 20 тисяч гривень станом на 24 лютого у базі вакансій Львівського обласного центру зайнятості.

Загалом у базі вакансій є на Львівщині 3,4 тисячі пропозицій працевлаштування із середньою зарплатою понад 8,3 тисяч гривень. 

Про це повідомив відділ інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості, пише - Щоденний Львів.

Водночас декому працедавці готові платити значно більше.  Зокрема, на зарплату у розмірі понад 20 тисяч гривень можуть претендувати:

Агроном: 37 000 гривень.

Підприємство у Радехівському районі пропонує високий заробіток фахівцю, котрий вестиме повний цикл вирощування сільськогосподарських культур (від посіву до зборувмрожаю), братиме участь у розробці технологічних карт

сільськогосподарських угідь, проводитиме систематичне обстеження ґрунтівмі буде організовувати виконання заходів з підвищення врожайностімсільськогосподарських угідь.

Водій автотранспортних засобів: 25 000 гривень.

На території Городоччини компанія шукає працівника з правами водія категорії С, Е, що буде займатися перевезенням на вантажних автомобілях MAN готової продукції, зокрема пюре, соків, концентратів, і готовий до відряджень у Польщу, Чехію, Молдову.

Електромеханік: 25 000 гривень.

Ще одна фірма у Городоцькому районі полює на фахівця зі знанням польської мови, що здійснюватиме ремонт і забезпечуватиме справний стан транспортних засобів автоколони. До його обов’язків входить робота на

ПК, пошук запчастин, укладання договорів з постачальниками.

Різальник скла: 25 000 гривень.

Пустомитівське підприємство готове працевлаштувати особу, котра займатиметься виготовленням і монтажем скляних перегородок, дверей, перил, інтер’єрних дзеркал тощо

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів: 20 000 гривень.

У місті Львові та у Радехівському районі дві компанії шукають працівників з ремонту вантажних транспортних засобів, тягачів і

причепів. Перевага надається особам з досвідом роботи.

Інженер з налагодження й випробувань: 20 000 гривень.

На Миколаївщині (Львівська область) шукають спеціаліста, що забезпечить розробку та виконання місячних, річних графіків ремонтів, обслуговуватиме електроустановки, контролюватиме стан засобів вимірювальної техніки і буде вести відповідну технічну документацію.

Інженер з керування та обслуговування систем: 20 000 гривень.

Одне із підприємств Радехівського району оголосило вакансію для адміністратора баз даних картографічних матеріалів у системах навігації техніки (Trimble Ag, MyJohnDeere). Серед обов’язків: навчання і технічна підтримка підрозділів підприємства за згаданим напрямом, налаштування систем навігації і систем точного позиціонування с/г техніки.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів