COVID-19 не відступає: на Тернопільщині зареєстрували 9 спалахів

26.02.2021 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині зареєстровано дев’ять спалахів COVID-19. Лише за останній тиждень – два спалахи у закладах освіти та один у спеціалізованому закладі для осіб похилого віку. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами головної державної санітарної лікарки області Оксани Чайчук, щоденно реєструється від двох до трьох сотень нових випадків коронавірусної інфекції. Інтенсивний показник становить 4021, 0 випадків на 100 тис.населення, що в 1,2 раза перевищує загальнодержавний рівень. Щодо показника інцидентності в області, то він становить 229,3 випадки на 100 тис. населення. Ріст захворюваності серед дітей з попереднім тижнем складає 26,2%.

Додамо, що в Україні діє адаптивний карантин. Тернопільщина знаходиться у «помаранчевій» зоні, що свідчить про небезпечну епідемічну ситуацію в області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews