Постачальники газу встановили ціни на березень

28.02.2021 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Правий берег

Більшість газопостачальних компаній оприлюднила свої ціни на березень. Вони не перевищують 6,99 грн за кубометр, адже до кінця березня уряд запровадив дію граничної ціни.

За даними ресурсу ГазПравда, 16 компаній встановили ціни від 6,70 грн до 6,98 грн за кубометр.

Найкращу пропозицію на березень – 6,70 грн за кубометр – підготувала компанія Megawatt. Лише на 5 коп дорожче – по 6,75 грн за куб – запропонувала компанія «Агросинтез Трейдінг». Таку саму ціну запропонували й компанії «Еру Трейдінг» і «Еру Людям».

ГП «Промсервіс» оприлюднив ціну в 6,85 грн за кубометр.

Далі з пропозицією 6,86 грн за кубометр – Газопостачальна компанія «Нафтогаз України», «Палівенерго», «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» і «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія».

6,88 грн за куб пропонує «Евода Трейд», 6,90 грн – «Газпромпостач», 6,94 – «Газ АП», 6,95 – «Кременчукгаз-Трейдінг». По 6,97 грн кубометр газу продаватимуть Волиньелектро Збут і Закарпаття Енергозбут. На копійку вище – по 6,98 – цінник у «Енерджі Трейд Груп».

Решта ж постачальників (зокрема й регіональні газзбути, афілійовані з облгазами) запропонували 6,99 грн за кубометр.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий берег