«Веду сторінку швидше, як хоббі» - як фуд-блогерша з Бережан завойовує інстаграм

01.03.2021 12:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

"А ви знали, що Бережани мають свого фуд-блогера, яка на своїй сторінці дуже естетично розповідає про приготування їжі, як сімейну цінність, харчування дітей та багато іншого у перевірених та авторських рецептах, - написала про Ольгу Фіняк громадська діячка Алла Соколовська, і додала світлиниі страв, які доводять - їжа, це мистецтво.

Ольга Фіняк веде, як сторінку в Інстаграмі, так і сторінку у Фейсбуці з дуже влучною назвою "Оля готує". Перші свої світлини готових страв Ольга зробила три роки тому і з того часу експериментує, як з фото, так і з процесом приготування їжі. "В дитинстві я, як і більшість дівчат, допомагала мамі готувати, - розказує Ольга Фіняк, - після школи поступила вчитись у Технічний коледж на напрям "Організація виробництва". Але натхнення пробувати нові рецепти та ділитись разом з фотографіями улюбленими стравами дитинства прийшло, коли пішла у декретну відпустку. Саме тоді почала частіше готувати, експериментувати, пробувати щось своє. Коли бачила рецепти в Інтернеті та Інстаграмі, звернула увагу, що саме фото страви більше мотивує мене братись за куховарення. А ще дуже хотілось передати іншим наші домашні перевірені родинні рецепти. І я почала фотографувати страви. З'явились фото їжі і, звичайно, бажання показати їх більшій аудиторії, отож з'явився і профіль в Інстаграмі та у Фейсбуці, де я до кожної світлини пишу рецепти. Веду сторінки швидше, як хоббі. Фотографую сама, за винятком, коли мене фотографують зі стравою."

В інстаграмі Ольги Фіняк майже тисяча підписників. І буде ще більше, адже традиції приготування їжі це те, що об'єднує роди і родини в Україні. Українські фуд-блогери доводять, що естетично подані страви - це мистецтво, яке ми можемо дарувати одне одному щодня.

Рецепт гарного настрою від Олі Фіняк:

null

"Галета з мандаринками":

90 гр.масла

15 гр.цукру

1яйце

150-180гр.борошна

трішки солі

6-8 мандарин (порізати кружечками чи дольками)

Яйце з цукром збити, додати масло, сіль і борошно. Замісити тісто. Має вийти м'яке, еластичне тісто і не липнути до рук. Помістити в холодильник на 30 хв. З готового тіста сформувати дві кульки. З кульки розкачати коло. На кожне коло викласти мандарини. Краї завернути всередину галети. Випікати у духовці 15-20 хв. при 170 градусах до готовності. 

Смачного!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews