У Тернополі вшанували пам'ять загиблого військовослужбовця

01.03.2021 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі сьогодні, 1 березня, вшанували пам'ять військовослужбовця 80 окремої аеромобільної бригади Андрія Питака. Про це повідомляє Суспільне.

Поминальні заходи відбулися в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Аби вшанувати пам'ять військового, небайдужі тернополяни також прийшли покласти квіти до меморіальної дошки, яка розташована на будинку управління соціальної політики Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Лисенка, 8

Додамо, що сьогодні, 1 березня, минає п'ята річниця від дня смерті Андрія Питака. Військовий та ще двоє його побратимів підірвалися на протитанковій міні ТМ-62.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Андрія Питака нагородили посмертно орденом «За мужність III ступеня. А рішенням Тернопільської міської ради йому присвоїли звання «Почесний громадянин міста Тернополя».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews