В одному із районів Тернопільщини ситуація з Covid-19 наближається до критичної

02.03.2021 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

Ситуація із захворюваністю на коронавірус у Бучацькому районі не є критичною, але вона наближається до такої. Про це заявила Лілія Качур, яка виконує обов’язки директора Бучацької міської лікарні.

Як повідомили на сайті Бучацької міськради, за останні декілька днів масово поступають важкі хворі. На сьогодні їх є вже аж 34.

“Усі вони на кисневому живлені. Двоє на штучній вентиляції легень. Для оперативного реагування розгорнуто додаткові ліжкомісця. Лікарня заповнена на 50 відсотків ліжкомісць.Причиною такого різкого напливу є елементарне недотримання карантинних норм, відвідування масових заходів, близькість до зон сильного захворювання. При подальшому погіршенню ситуації, лікарі просто не зможуть вчасно надати допомогу тим, хто її потребує”, – йдеться у повідомленні.

Жителів району просять уникати місць скупчення людей, дотримуватися соціальної дистанції, не відвідувати масові заходи, носити маски в громадських місцях, при виявленні перших симптомів самоізолюватися та звернутися до сімейного лікаря при перших симптомах ГРВІ.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто