Водія Мерседесу судитимуть за «хабар» поліцейському

02.03.2021 18:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 до суду скеровано обвинувальний акт щодо 35-річного уродженця Івано-Франківської області, якого обвинувачують у пропозиції та обіцянці службовій особі надати їй неправомірну вигоду (ч.1 ст.369 КК України).

Читайте також

Львівські прокурори обвинувачують волинського поліцейського у отриманні 3 000 доларів США неправомірної вигоди
На Львівщині керівник підрозділу Держприкордонслужби вимагав гроші з підлеглих
Так мало не бере: у Львівській області прикордонник відмовився від 500 грн

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що у лютому поточного року чоловік в районі МакДональдзу на проспекті Чорновола у місті Львові запропонував неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США, а пізніше - 300 доларів, після чого поклав купюру номіналом 100 доларів США у салон службового автомобіля патрульної поліції. Натомість обвинувачений хотів уникнути складання правоохоронцями протоколів про порушення ним ПДР та керування авто у стані алкогольного сп’яніння.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ ВП №4 Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 000 до 4 000 (17000 – 68000 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 2 до 4 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews