Житель Тернопільщини погрожував поліцейським убивством

02.03.2021 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Суспільне

У Почаєві поліцейські затримали місцевого жителя, який зберігав наркотики і погрожував правоохоронцям убити їх. Про це повідомив речник нацполіції області Сергій Крета.

За його словами, до поліцейських звернулися батьки 30-річного жителя Почаєва. Вони повідомили, що їхній син у стані алкогольного сп’яніння влаштував вдома конфлікт. Коли правоохоронці прибули на місце події, – нетверезий чоловік тримав у руках зброю. Вони поспілкувалися з ним щодо дотримання правопорядку. Після того, він разом з поліцейськими вийшов з будинку на вулицю зі зброєю і почав погрожувати їм убивством. Тоді правоохоронці викликали на підмогу службовців спецпідрозділу “КОРД”. Чоловіка обеззброїли і затримали.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили у чоловіка мушкет, пістолет іноземного виробництва та майже кілограм коноплі. Усі ці речі правоохоронці віддали на експертизу, - каже Крета.

За погрозу вбивством чоловікові інкримінують 1 частину 345 статті Кримінального Кодексу України. За це його можуть ув’язнити до трьох років. Також підозрюваному інкримінують 2 частину 309 Кримінального Кодексу – незаконне зберігання наркотиків. За це чоловіка можуть позбавити волі від 3 до 5 років.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне