У Сокільниках дружина здала власного чоловіка з арсеналом зброї

03.03.2021 16:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У понеділок, 1 березня, близько опівночі, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) отримали виклик про домашнє насильство в селі Сокільники.

Читайте також

На Львівщині чоловік торгував саморобною зброєю через «Нову пошту» (Фото)
На Львівщині викрили чоловіка, який незаконно торгував саморобною зброєю
На Львівщині чоловік вистрелив у дружину

Про це інформує поліція Львівщини, пише - Щоденний Львів.

Жінка повідомила, що чоловік в стані алкосп'яніння і має зареєстровану зброю: пристрій для відстрілу гумових куль (травматичний пістолет) та автомат. Він поводиться неадекватно і намагається з дому винести зброю.

ТОРівці негайно приїхали на місце події. Вони виявили біля будинку невідому особу, ним виявився 46-річний згаданий чоловік.

Зі згоди жінки, патрульні разом зі слідчо-оперативною групою відділу поліції N°6 Львівського районного управління поліції, зайшли до помешкання. Там вони виявили травматичний пістолет Форт 17Р та карабін Форт 201. У сейфі лежали ніж, оптичний приціл, три магазини до карабіна, набір для виготовлення патронів, гумові патрони — 8 штук та 49 набоїв різного калібру і ще 25 куль та 48 капсул.

Чоловіка супроводили до відділку для встановлення обставин. Йому загрожує відповідальність за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів