Вараські важкоатлети вибороли призові місця на відкритому чемпіонаті

04.03.2021 07:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Вараш

Наприкінці лютого відбувся відкритий чемпіонат Костопільскої міської територіальної громади з важкої атлетики серед юнаків і дівчат, у якому взяли участь сто осіб. ДЮСШ міста Вараш посіла ІІІ місце.

Спортсмени з Вараша – у списку переможців відкритого чемпіонату.

На базі Костопільської ДЮСШ 27-28 лютого відбувся відкритий чемпіонат Костопільскої міської територіальної громади з важкої атлетики серед юнаків і дівчат, присвячений видатним важкоатлетам, – інформують на сайті мерії.

У змаганнях взяли участь команди з Костопільської ДЮСШ, вихованці відділення важкої атлетики міста Вараш, Березнівської ДЮСШ «КОЛОС», Березнівського БЛІСП, Здолбунівської ДЮСШ, ДЮСШ міста Дубровиця, ДЮСШ міста Сарни, Любленської ДЮСШ (Волинська область), РООФСТ «Україна» місто Рівне.

Кількість учасників була рекордною – 100 осіб. Призові місця визначалися в особистому та командному заліках.

На п'єдестал пошани піднялись і спортсмени міста Вараш: Владислав Блищик – І місце, Роман Радчук – ІІ місце, Дмитро Радчук – ІІ місце, Ярослав Гузоватий – ІІ місце, Назарій Герасимчук – ІІІ місце, Дмитро Колбун – ІІІ місце.

Учасники показали гарні результати та встановили власні рекорди. Переможці та призери у особистому та командному заліках були нагороджені медалями, кубками та грамотами.

За результатами змагань командні місця розподілилися наступним чином: І місце – ДЮСШ міста Костопіль, ІІ місце – ДЮСШ міста Здолбунів, ІІІ місце – ДЮСШ міста Вараш.

null
null
null
null
null

За матеріалами https://varash.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Вараш