У Польщі рейсовий автобус потрапив у ДТП. Вже відомо, що серед загиблих 2 тернополян

06.03.2021 20:43   Опубліковано : Антон Веселий
Джерело: TeNews

Як сьогодні повідомляв TeNews у Польщі рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. Автобус прямував до Перемишля, до кордону з Україною. У ньому перебували 57 людей, усі вони громадяни України. Трагедія сталася поблизу міста Кашице. 6 людей загинули, 15 госпіталізовані.

Читайте також

ДТП в Польщі: 6 українців загинуло, 35 травмовані

«Рейсовий автобус «Познань-Херсон», який потрапив  у ДТП у Польщі, належить тернопільському підприємцю. Сьогодні він подзвонив і повідомив про трагедію. Розповів, що в рейсі були два водії. Одному з них 35 років, іншому — 47. Хто саме перебував за кермом на момент трагедії й що саме її спричинило, наразі з’ясовують правоохоронці.

Зі свого боку у вівторок ми створимо комісію зі спеціального розслідування причин та обставин групового нещасного випадку. Аби постраждалі змогли отримати компенсацію, оскільки це вважається виробничим травматизмом.

Щиро співчуваю всім рідним і близьким загиблих! Потерпілим бажаю якнайшвидшого одужання.» - повідомляє на своїй сторінці в соціальні мережі начальник Управління Держпраці в Тернопільській області Віталій Мариновський.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews