Тетяна Ніколенко про нові грандіозні починання та уроки і досвід з 2020 року

06.03.2021 23:13   Опубліковано : Тетяна Шило
Джерело: TeNews

Зазначимо, що наша бесіда відбулася ще до пропозиції, яку зробив Орест Тетяні, на відпочинку у Мексисі.  Вітаємо пару, бажаємо легкої підготовки до весілля та ще більше романтичних моментів у їхньому житті.

- Таню, чим тобі запам’ятався 2020 рік?

- Я мріяла мати свою медійну платформу, мріяла про свій простір, де б могла вільно висловлювати свою думку та життєві погляди. Так виник наш з Орестом медіасайт VIBEME, де розміщуються новини, цікаве про бізнес і шоу-бізнес в Україні, різні інтерв’ю і підбірки. Стараємося підтримувати український бізнес.

Усе життя я займалася івентами. Зустріч з Орестом підштовхнула мене до організації великого винного вечора, після якого я отримала чимало запитів від різних брендів з пропозиціями організувати й їм тематичну вечірку. Зараз це один із напрямків, в яких ми працюємо, тому цей рік найбільше запам'ятався мені тим, що я знайшла себе, знайшла справу до душі.

Я знайшла справжнє кохання. Ми закохалися з першої хвилини. Водночас цей рік був для мене дуже важким, адже я вперше зіштовхнулися з булінгом. Я ніколи не була тією людиною, котра когось скривдить, тому для мене ця ситуація була дуже болючою. У своєму блозі я намагаюся показати людям, що соціальні мережі можуть надихати, але також вони можуть і робити ось таке...

null

- Чи зверталася ти за допомогою до психолога, щоб впоратися з проблемою?

- Так, зверталася. Психолог, Орест, а також моя родина –  люди, які мене підтримали в першу чергу. Звичайно, родичі були в шоці від ситуації і розголосу, який вона набула, а я деякий період навіть боялася виходити з квартири. Мене впізнавали, фотографували і це було вкрай неприємно…

- Як думаєш, стереотипність суспільства зіграла роль у вашій ситуації, інакше чому до вас була прикута така увага?

- Для мене було важливо не приховувати наші стосунки, але я розуміла, що на тому етапі це було потрібно. Першою про наші відносини дізналася колишня дружина Ореста, тому я була впевнена, що все буде неконфліктно. Ми розмістили вперше наше спільне фото і отримали багато слів підтримки. Мої київські друзі і родина знали про наші стосунки ще публічного розголосу.

- Чи підтримуєте зараз зв'язок з колишньою дружиною, адже вас поєднує Іван?

- Звичайно, що ні! Орест спілкується з колишньою дружиною виключно по дитячих питаннях.    

- А як щодо спільних друзів?

- Це особистий вибір людини спілкуватися чи ні, тому ми перестали через це перейматися. У тій ситуації я повела себе достойно і не відчуваю ніякої провини. Наші люди завжди будуть разом з нами. 

- Як стати цікавим блогером, справді експертом?

- Якщо ви хочете власний експертний блог, то маєте добре володіти темою, бути фахівцем, мати великий досвід.Ви маєте дійсно хотіти ділитися своїми знаннями, постійно вдосконалюватися, і бути компетентними не тільки на словах.

- Як блогеру не потонути в рутині?

- На мою думку, «порожні» блоги, яким немає чого нести, крім хайпу, скоро зникнуть. Мені дуже подобається, що в Україні з'явився інститут репутації серед брендів. Моя порада починаючим блогером – шукайте свою унікальність і будьте в блозі такими, якими ви є насправді. Не потрібно думати, в першу чергу про те, скільки грошей принесе пост, забуваючи і нехтуючи тим, чим першочергово був блог, не перетворювати свій Instagram на склад реклами.

- Як формується вартість реклами в блогера і чим це обумовлено?

- Найперше залежить, яка це реклама. Наприклад, це може бути відео, зняте перед дзеркалом. У нас Орестом є свій продакшен – ціла команда, яка працює над створенням реклами, тому такий контакт не може коштувати дешево. Також слід звертати увагу на охоплення аудиторії: у блогу, на який підписано 150000 читачів, охоплення може бути більше, ніж у деяких блогерів з півмільйоном підписників. Якщо у блозі немає реклами сумнівних брендів чи виробників, до такого блогу є висока довіра.

null

- Ваш блог я б описала як свідомий, виважений, де немає хайпу на оголених сідницях чи грудях. Хто є вашими читачами?

- Під постом, де я писала про особисті кордони, одна моя підписниця написала, що вам не задають нетактовних запитань, тому що таких людей тут немає, у вас своя аудиторія і я цілком погоджуюсь. Нехай зі мною будуть мої люди. Краще менше, ніж абихто.

- Онлайн і офлайн бізнес. Серед ваших знайомих поруч з Інстаграмом більшість мають свій офлайн бізнес чи більше тих, хто займається суто розвитком Інстаграму?

- У теперішньому світі дуже невигідно мати лише офлайн бізнес. Мені дуже шкода тих людей, в яких був тільки офлайн-бізнес і які фактично втратили роботу. Це одна з причин, чому ми на безкоштовній основі допомагаємо рекламою різними фондами та ініціативам. Для себе ми вирішили, що в такий складний час переходимо суто на онлайн-роботу. Зараз це стратегічно вигідно.

- Тобто потрібно мати план і чітко слідувати йому, правильно?

- Так, у мене є чітка стратегія, проте це не обмежує мене, прокинувшись вранці, поділитися своїми думками, враженнями. Навпаки, це класно. Емоції передають настрій, а я хочу, щоб мій блог надихав людей.

- Скільки Stories потрібно знімати в день?

- Коли є натхнення, тоді знімаю. Більше роблю наголос на якісний контент. Історія мого першого Stories взагалі смішна. Ми сиділи з Орестом на лавці в парку і я ледь не плакала, бо він змушував мене вийти в Stories і щось розказати. Після усього хейту, який мені довелось пережити, я була в певному психологічному ступорі. Власне, тому я й пішла на акторські курси. 

- Ви з Орестом підписані тільки один на одного?

- Так, адже це людина, яка мене найбільше надихає.

- Якщо чоловік хоче вести блог, чи це нормально?

- Нормально займатися тим, що тобі приносить задоволення і не думати, що про тебе подумають інші. Якщо чоловіку подобається фотографуватися, то це о’кей, - нехай фотографується. У кожного є своє життя і право бути щасливим.

- Як щодо твоєї позиції ведення блогу українською?

- Якщо ти російськомовний блогер, тобі простіше набрати аудиторію, адже російською розмовляють й в інших країнах. Щодо того, що українська «не продає», - це неправда. Навпаки, українські бренди акцентують на тому, що хочуть співпрацювати саме з україномовними блогерами.

В мене є своя історія переходу на українську: коли я зустріла Ореста, то в один момент почала спілкуватися виключно українською, з першого дня, при чому до цього в мене вже були щонайменше чотири спроби перейти на українську. Я дуже хочу, щоб в майбутньому ми правильно підібрали школи і дитячі садки, де б акцент робився на українську мову і наші майбутні діти володіли нею на достойному рівні. 

- Оскільки вже зайшла мова про дітей, до вас проходить Іван. Чи робиш ти йому зауваження, чи можеш його повчати?

- Іван досить багато часу проводить з нами. Із самого початку ми встановили певні правила, які діють у нашому домі. Наприклад, коли приходиш з вулиці додому обов'язково маєш помити руки і в так далі. Я не повчаю його. Ми спілкуємося з позицій дружби. Він завжди може попросити у мене поради чи підтримки і я радо прийду на допомогу. У нас теплі, дружні стосунки.

- Наскільки серйозно слід сприймати те, що показують в Instagram?

- Все те, що показуємо ми з Орестом – правда. Деякі романтичні моменти ми залишаємо поза межами Instagram, бо хочемо залишити їх виключно для себе. Я ж не будую відносини заради Інстаграму. У мене є мої відносини, які я не проти інколи показувати в Інстаграм.

- Які емоції викликало знайомство з родиною Ореста? І взагалі, як тобі Тернопіль?

- Тернопіль зустрів максимально приємними емоціями. Рідні Ореста прийняли мене як свою, як рідну. Ольга Іванівна нещодавно сказала, що вона нарешті спокійна за Ореста. А Тернопіль – прекрасне місто з чудовою атмосферою.

- Маленька Таня і Таня доросла. Чи здійснилося все те, про що мріяла?

- В дитинстві я була дуже хороброю. Коли мене з першого разу не взяли в музичну школу, я багато і наполегливо займалася і наступного року мене прийняли. Коли я чогось хочу, то 100% досягну мети. В певний період життя я втратила цю впевненість. Напевно, через це мені і прилетів цей булінг… Та, переживши його, хоробра Таня повернулася. Які мрії здійснились?.. Найперше і найважливіше – я знайшла кохання, про яке завжди мріала.

У всьому, що я роблю, я знайшла себе.

- Як вважаєш, сучасна жінка має бути сильною, самодостатньою і матеріально незалежною від чоловіка?

- Є таке поняття – «екологічні стосунки», коли в парі люди залишаються особистостями, не маніпулюють одне одним і не намагаються привласнити партнера. Я вважаю, що всі питання потрібно проговорювати і про все домовлятися заздалегідь. Тоді все буде гаразд і в стосунках, і в бізнесі.

- Чи будете заключати шлюбний контракт?

- Точно ні. Я впевнена в Оресті. Ми ніколи не вчинимо одне з одним негідно.

- Девіз, який супроводжує тебе по життю.

- Ніяких обмежень. Всі обмеження лише в голові. Треба мріяти і робити.

- Серіал, який відображає твій стиль життя чи сьогоднішні душевні переживання.

- Особлива рекомендація – це серіал «Дівчата Гілмор», який мені дуже запам'ятався про відносини матері і доньки.  Не можу не згадати про «Аббатство Даунтаун» та «Бріджертони», які я взагалі передивилася за один день. Такі фільми мене надихають найбільше, тому інколи здається, що я народилася не в ту епоху.

- Яким ти бачиш свій ідеальний ранок через п’ять років?

- Ми з Орестом будемо одружені. У нас буде троє дітей і ми будемо жити, скоріш за все, в будинку. Будемо і далі продовжувати кар'єру у напрямку медіа. Я буду щасливою жінкою, мамою і підприємцем.

Спілкувалася Тетяна Шило

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews