У Львівській області сталися численні підтоплення

09.03.2021 10:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

7-8 березня внаслідок пiдйому рiвнiв води на річці Західний Буг та окремих її притоках на території двох районів Львівської області ( у Червоноградському та Львівському) у 2 селах та 2 містах, сталися численні підтоплення.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області, пише - WestNews.info.

 Зокрема, у селі  Добрячині (Червоноградська МТГ) внаслідок переливу води з каналу підтоплено літню кухню (рівень води 10 см), присадибну ділянку на площі 170 кв. м ( 15 см) та пасовище завбільшки 2,3 га (10-80 см.). 8 березня тут пнамагались перекрити каналу мішками з піском. Укладено 100 мішків. На місці події працювали: місцеві жителі, працівники фермерського господарства ПП "Козацький курінь» та Червоноградської МТГ.

У  с. Межиріччі (Червоноградська МТГ) через розлив р. Рати підтоплені 4 присадибні ділянки та 4 погреби на вул. Шкільна та вул. Зарічна. Загальна пеідтоплена площа 6000 кв. м (рівень води 15-20 см).

У місті Червонограді внаслідок розливу річки Західний Буг підтоплено територію і два цехи ТзОВ «Енерголіс» (рівень води 8-12 см), що на вул. Радехівська, 20.

Також у місті Кам'янці-Бузькій (Кам'янка-Бузька МТГ) внаслідок розливу р. Західний Буг підтоплено 6 присадибних ділянок на загальній площі 400 кв. м (рівень води 10-15 см). 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info