В Рівному відбудуться професійні бої в «клітці»

10.03.2021 12:34   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: ЧаРівне

В суботу, 13 лютого в пабі "Сталева гора" в Рівному відбудеться професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА - Step to top 15.

Традиційні вже для нашого міста змагання обіцяють бути цікавими. В октагоні змагатимуться досвідчені бійці з різних куточків України. Родзинкою змагань стануть стартові поєдинки "для розігріву". Перед професіоналами виступлять аматори в рамках фіналів Чемпіонату Рівненщини зі змішанх єдиноборств. Як довела практика, молодь часто проводить дійсно видовищні поєдинки.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати турнір. Вже традиційно на початку весни ми робимо турнір у Рівному. Попередні змагання мусили проводити без глядачів, через жорсткі карантинні обмеження. Цього разу все буде емоційно та з підтримкою. Тому запрошую ще раз рівнян та гостей міста в суботу 13 березня, - прокоментував організатор змагань Богдан Романович.

Квитки на турнір можна придбати в пабі "Сталева гора". Початок о 18.00.

null
Фото з мережі Інтернет

Частково відчути атмосферу змагань можна відчути, переглянувши коротке відео одного із попередніх турнірів.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне