У Рівному відбулася вечірка-дегустіція у грузинському стилі (ФОТО, ВІДЕО)

10.03.2021 17:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Третього березня у рівненському ресторані KINZA відбулася вечірка-дегустація в грузинському стилі «Чарівна країна – чарівним жінкам».

null
 
На засіданні Винного клубу «Галерея» романтичний настрій присутнім подарувала Заслужена артистка України, лауреат мистецької премії ім. Германа Жуковського від Національної музичної спілки, Народна артистка України Наталія-Марія Фарина. Титулована артистка подарувала присутнім кілька прекрасних композицій, зачарувавши всіх переливами свого голосу. Окрім того, Наталія-Марія Фарина відкрила засідання Винного клубу «Галерея» вітальною піснею.
 
Романтичний та мрійливий настрій був відчутний у кожній нотці композицій артистки, яка співала про жінок, про кохання. Адже цій темі й був присвячений захід, який мав назву «Чарівна країна – чарівним жінкам».
 
Загалом, гості вечірки-дегустації куштували вишукані напої: вина «Винного дому Гігінеішвілі», ігристі вина Marani, коньяк Sarajishvili. Також серед гостей розігрували подарунки – вино й коньяк від вищевказаних виробників, набори журналів «Напої. Технології та Інновації», сертифікати для догляду за обличчям від ексклюзивного партнера Винного клубу «Галерея» - Медцентру Яни Кравчук.
Долучайтеся до наступних зустрічей Винного клубу "Галерея"! Слідкуйте за новинами!
 
null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews