На Тернопільщині відбулися чемпіонати України зі стрибків на лижах та лижного двоборства

11.03.2021 12:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

В Кременці на комплексі лижних трамплінів пройшов чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна та чемпіонат України з лижного двоборства. Це були змагання серед юнаків та дівчат.

У стрибках на лижах з трампліна К-40 м серед юнаків 2005-2006 років народження переміг Максим Прокопюк. Друге місце здобув Олександр Шовкопляс. Серед дівчат цієї ж вікової групи першість здобула Оксана Грушицька.

Серед спортсменів 2007-2008 років народження, як стрибали з трампліна К-40 м – перемогли вихованці Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту.  Зокрема:  саме: Перше місце – у Владислава Дворецького. Друге – у Дениса Пилипчука. Третє  – у Іллі Чеболди. Серед дівчат перемогла Дарина Ільчук.

У віковій групі 2009 року народження і молодші  - на трампліні К-30 м серед юнаків друге місце зайняв Сергій Вілівчук, третє - Данило Рудак. Серед дівчат друге місце посіла Вікторія Циганова.

У командних змаганнях на трампліні К-40 серед юнаків І-ше та ІІ-ге місця зайняли:

І - Чеболда Ілля

І - Пилипчук Денис

І - Шовкопляс Олександр

І - Прокопюк Максим

ІІ - Дворецький Владислав

ІІ - Філонов Олександр

ІІ - Шуманський Руслан

ІІ - Чернух Назар.

Серед дівчат Ільчук Дарина та Грушицька Оксана також стали чемпіонками.

У змаганнях з лижного двоборства юнаки 2005-2006 р.н. стрибали з трампліна К-40 м та бігли лижну гонку 4 км. Чемпіоном змагань серед юнаків став Прокопюк Максим, ІІ-ге місце у Шовкопляса Олександра.

Юнаки 2007-2008 р.н. також стрибали з трампліна К-40 м і бігли лижну гонку 3 км Чеболда Ілля зайняв ІІ-ге місце, а Дворецький Владислав став третім.

Серед юнаків 2009 р.н. і молодші — Вілівчук Сергій зайняв ІІІ-тє місце, він стрибав з трампліна К-30 м та біг лижну гонку 2 км.

В командних змаганнях юнаки стрибали з трампліна К-40 м та бігли лижну гонку 4х3 км:

І - Чеболда Ілля

І - Дворецький Владислав

І - Шовкопляс Олександр

І - Прокопюк Максим

ІІІ - Гетьман Богдан

ІІІ - Пилипчук Денис

ІІІ - Шуманський Руслан

ІІІ - Чернух Назар

В командному спринті серед дівчат чемпіонками стали Ільчук Дарина та Грушицька Оксана.

null

 

null

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews